Privacy policy

Täällä Live CasinoRankilla otamme vahvasti huomioon yksityisyyden, johon sinulla on oikeus vieraillessasi tällä sivustolla. Tietojen kerääminen käyttäjiltämme on tärkeää, mutta käyttäjien tarpeiden turvaaminen ja henkilötietojen turvallisuuden ja asianmukaisen käytön varmistaminen on myös meille erittäin tärkeä tekijä.

Tässä tietosuojakäytännössä pyrimme hahmottelemaan menetelmiä, joita Live CasinoRank käyttää käyttäjien toimittamien tietojen keräämiseen, ylläpitämiseen ja käyttämiseen.

Jokainen, joka vierailee ja käyttää Live CasinoRank -verkkosivustoa, hyväksyy sen, että hän hyväksyy tietosuojakäytäntömme ehdot ja että meillä on mahdollisuus käyttää tietoja tässä käytännössä kuvatulla tavalla.

Käyttäjän on lopetettava tämän sivuston käyttö, jos joku käyttäjä ei hyväksy tietojensa käyttöä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Live CasinoRank pidättää oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöämme milloin tahansa. Jokaisen käyttäjän, joka jatkaa sivuston käyttöä joko sen jälkeen, kun hän on ilmoittanut näistä muutoksista henkilökohtaisesti tai kun muutokset on julkaistu sivustolla, katsotaan hyväksyvän nämä muutokset.

Evästeiden käyttömme

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Eväste on tiedosto, joka sijoitetaan sen laitteen kiintolevylle, jolla käyttäjä käyttää sivustoa. Eväste sisältää tietoja, joita käyttäjä käyttää säännöllisesti tällä sivustolla. Evästeet ovat hyvin yleisiä, ja niitä käytetään yleisesti verkkosivuston kirjautumistietojen ja käyttäjän sivustolle tekemien mukautusten tallentamiseen ja tallentamiseen. Live CasinoRank käyttää evästeitä vain sivuston toimintatarkoituksiin.

Lue lisää evästekäytännöistämme täältä.

Live CasinoRank kerää IP-osoitteita auttaakseen turvatoimissamme, vianetsinnässä, hallintotehtävissä ja tilastoanalyysissä. Palvelimemme voivat kirjata käyttäjän IP-osoitteen, jos he vierailevat tietyllä verkkosivulla. IP-osoite koostuu numerosta, joka on yksilöllinen käyttäjän verkossa olevalle laitteelle.

Huomioi sivuston julkiset alueet

Huomaa, että kaikki sivustomme käyttäjien millä tahansa sivuston julkisella alueella antamat tiedot luokitellaan julkisiksi tiedoiksi, ja kaikkien käyttäjien tulee olla tietoisia tästä. Siksi on suositeltavaa, että kaikki käyttäjät ovat tietoisia, huomaamattomia ja harkitsevat erittäin huolellisesti henkilökohtaisten tietojen paljastamista.

Huomioi, että kolmannen osapuolen operaattorit voivat hyödyntää ja hankkia kaikkia Internetin foorumille, chat-palveluun, julkiselle alueelle tai viestitaululle asetettuja tietoja.

Tämän seurauksena käyttäjä voi saada myynninedistämismainoksia, tietoja tai ei-toivottuja viestejä. Live CasinoRank ei voi hallita kolmansia osapuolia, joten muista, että jos sijoitat tietoja sivustomme julkiselle alueelle, on mahdollista, että altistat itsesi riskille.

Viestintä

Ajoittain Live CasinoRank käyttää yhteystietoja tarjotakseen käyttäjille tietoa sivustostamme ja tarjolla olevista palveluista, joita on käytetty tai käytetty. Jos käyttäjä on antanut suostumuksensa ottaa häneen yhteyttä, meiltä saattaa ajoittain tulla viestejä asiaan liittymättömistä palveluista.

Live CasinoRank tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kieltäytyä vastaanottamasta viestejä sivultamme. Mahdollisuus annetaan, kun pyydämme käyttäjältä tietoja. Käyttäjällä on mahdollisuus poistaa itsensä yhteysluetteloista, jotka tarjoavat käyttäjälle mainosmateriaalia, vaikka hän voi silti saada tärkeitä viestejä.

Tärkeää viestiä selvennetään osiossa. Live CasinoRankin kanssa käytävän yhteydenpidon peruuttaminen sisältyy jokaiseen lähettämäänsä viestiin, jossa on tiedot.

Saattaa olla tarpeen hankkia henkilökohtaisia tietoja, jotta käyttäjä voi käyttää tiettyjä sivustomme osia tai käyttää tiettyjä palveluita. Live CasinoRank voi kerätä tietoja joissakin kohdissa, mukaan lukien kun käyttäjä rekisteröityy, kun käyttäjä tarjoaa niitä vapaaehtoisesti, paljastaa ne sivuston julkisella alueella tai missä tahansa suorassa yhteydessä Live CasinoRankin kanssa.

Henkilötietoja voidaan käyttää apuna käyttäjän tilin hallinnassa, laskutuspalveluissa tai mainosmateriaalin tarjoamisessa.

Kolmannen osapuolen ja ulkopuoliset edustajat

Live CasinoRankilla tarkistamme käyttäjän meille antamat henkilötiedot kolmansien osapuolien asiaankuuluvien tietokantojen kanssa. Hyväksyessään käyttöehdot käyttäjä antaa meille suostumuksensa näiden tarkastusten suorittamiseen. Kaikki tarkastukset, mukaan lukien luottotietotoimistoilta tehdyt tarkastukset, tehdään henkilöllisyyden vahvistamiseksi, eivätkä ne vaikuta luottoluokituksesi. Live CasinoRank toimii tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Jos joku ulkopuolisista kumppaneistamme tai sopimuskumppaneistamme pääsee käsiksi käyttäjän tietoihin, heidän on noudatettava tietosuojakäytäntöjä, joita noudatamme. Sivustomme tarjoaa linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille, ja jos pelaaja vierailee näillä sivustoilla, hänen tulee olla tietoinen siitä, että tietosuojakäytäntömme ei ulotu näihin sivustoihin. Käyttäjän tulee tarkistaa näiden sivustojen tietosuojakäytännöt varmistaakseen, että hän on tyytyväinen näiden sivustojen käyttöön.

Live CasinoRank voi paljastaa käyttäjien henkilötietoja lain niin vaatiessa. Jos kolmas osapuoli väittää, että hän on loukannut mitä tahansa heillä olevia immateriaalioikeuksia ja voi antaa kohtuullisen varmuuden siitä, että olet tehnyt niin, voimme antaa henkilötietosi.

Käyttäjän henkilötiedot voidaan siirtää uudelle yritykselle, jos Live CasinoRank myydään.

Muista, että kaikki käyttäjien meille antamat tiedot voidaan etsiä ja käsitellä Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella. Tietoja voidaan käsitellä missä tahansa paikassa, jossa Live CasinoRank tai mikä tahansa ulkopuolinen tytäryhtiö, agentti tai tytäryhtiökumppani toimii.

Käyttäjän sivuston suojeleminen antaa käyttäjän suostumuksen siirtää tai käsitellä käyttäjän tietoja pois Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Live CasinoRank ryhtyy aina vahvoihin toimiin varmistaakseen, että käyttäjän tiedot ovat hyvin suojattuja, mukaan lukien kunnioitettujen tietoturvamenetelmien ja -tekniikoiden hyödyntäminen.

Täällä Live CasinoRankin tavoitteena on tehdä kaikkemme pitääksemme käyttäjän tiedot turvassa, vaikka Internetin luonne on mahdotonta varmistaa tiedonsiirron 100% turvassa. Tämä tarkoittaa, että emme voi ottaa vastuuta tai olla vastuussa mistään henkilötietojen luovuttamisesta, joka johtuu lähetysvirheistä, kolmansien osapuolten pääsystä luvatta tai muista syistä, joihin emme voi vaikuttaa.

Sinullakin on roolinsa

Käyttäjällä on oma roolinsa varmistaessaan käyttäjiemme turvallisuuden verkossa ja tietojen turvassa. Käyttäjien vastuulla on varmistaa, että heidän tunnuksensa ja salasanansa pysyvät turvassa, ja niistä huolehditaan, jotta tiedot pysyvät aina turvassa.

Live CasinoRank tarjoaa myös mahdollisuuden päivittää, korjata tai poistaa tiettyjä osia käyttäjän tiedoista, ja käyttäjä voi tehdä niin, jos käyttäjä on huolissaan tietojen tarkkuudesta tai siitä, mitä paljastetaan. Pidätämme oikeutemme periä kohtuullisen maksun kaikista tiedoista kopioiden toimittamisesta.

Jos käyttäjä päättää poistaa tietoja, hän saattaa huomata, että hän ei voi enää käyttää tiettyjä palveluita tai sivuston osia. Jos näin käy, käytäntömme ei ole palauttaa rahaa. Live CasinoRank voi kuitenkin edelleen säilyttää käyttäjien henkilötietoja tiedostoissamme, jotta voimme ratkaista ongelmia, päättää kiistat, varmistaa käyttäjäsopimuksemme pysymisen ja varmistaaksemme, että noudatamme kaikkia sivustomme toimintaa koskevia laillisia ja teknisiä vaatimuksia.

Jokainen, joka käyttää Live CasinoRank.com -verkkosivustoa, hyväksyy sen, että hän hyväksyy tietosuojakäytäntömme ehdot ja että meillä on mahdollisuus käyttää käyttäjän tietoja tässä käytännössä kuvatulla tavalla.

Jos joku käyttäjä ei hyväksy tietojensa käyttöä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, hänen on lopetettava sivuston käyttö. Live CasinoRank.com pidättää oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöämme milloin tahansa. Jokaisen käyttäjän, joka jatkaa sivuston käyttöä joko sen jälkeen, kun hän on ilmoittanut näistä muutoksista henkilökohtaisesti tai kun muutokset on julkaistu sivustolla, katsotaan hyväksyvän nämä muutokset.